Als bezoeker van de Heelhoeve website willen wij u informeren over het besluit om de naam te wijzigen in NatuGenese. In een evaluatie proces zijn we tot de conclusie gekomen dat de naam de lading niet dekt. Heelhoeve doet te veel denken aan een boerderijachtige omgeving van waaruit we onze activiteiten zouden uitvoeren.

De naamswijziging in NatuGenese zal in de loop van 2020 zijn definitieve beslag krijgen.

Het beeldmerk en ook ons uitgangspunt zullen niet wijzigen. NatuGenese is en blijft een gezondheidscentrum op christelijke grondslag. Het beeldmerk is een combinatie drie symbolen een boomblad, de mens en het ichtusvisje. Het boomblad symboliseert de natuur in al zijn kracht en schoonheid, de mens staat voor het individu in al zijn zwakheid en het ichtusvisje christelijke symbool voor Jezus Christus het fundament van ons geloof in voor- en tegenspoed.

Over de gevolgen en de juiste datum zullen wij u in de komende nieuwsbrieven informeren.

De nieuwe naam NatuGenese geeft duidelijker aan waar wij voor staan. Natuurgeneeskunde is o.a. orthomoleculaire- en fytotherapie en is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. Het is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van de gezondheidsklachten en niet op de symptomen. Passend individueel advies is hierbij de sleutel naar herstel. De vraag “wat goed en gezond is voor het lichaam” staat hierbij centraal. Dat is een belangrijke pijler van de onderzoeken en behandelingen die Natugenese uitvoert. Al onze voedingssupplementen die wij u voorschrijven of bij ons besteld zijn puur natuurlijke middelen, die helpen het lichaam weer in natuurlijke balans te krijgen.

Mocht u naar aanleiding van deze aankondiging nog vragen hebben, aarzelt u dan niet contact op te nemen door te mailen of te bellen.